Încălzește suflete!!!

Buna dimineață, dragilor!

Zilele trecute am răspuns afirmativ unei solicitări venite din partea doamnei @Anca Ciliac, directorul Asociația Cetățenilor Implicați în Comunitate Iași, de a ajuta o familie cu 11 copii și care dorm intr-o singura camera, cu lemne pentru foc.

Astăzi, pe un ger de crăpau pietrele, am reușit cu ajutorul @Nord Est Energy S.R.L. din Tomești care ne-a ajutat cu o parte din bănuți și cu transportul, @ Oana Paveliuc care de asemenea a donat bănuți și prin mijlocirea doamnei Anca Ciliac de la asociația mai sus menționată, să ducem o mașină de lemne familiei despre care va spuneam.

Sunt conștient ca nu este suficient, și ca se poate mai bine, însă, pentru o scurta perioada de timp, avem mulțumirea sufleteasca că aceasta familie nu va sta în frig.

Aș vrea sa spun câteva lucruri și despre aceasta familie. În casa era o curățenie impecabila, miroase a curat. Tatal, de o modestie și un bun simt ieșite din comun, lucrează, însă salariul nu este suficient pentru aceasta familie numeroasa.

Am dori sa ii ajutam sa le schimbam și un geam care este spart și cu o sobița care sa retina caldura, o sobița din fonta sau alt material mai bun, deoarece soba pe care o au este din tabla și se răcește foarte repede.

Cei care doresc sa ne ajute ca sa ajutam, o pot face accesând pagina asociației https://har-roditor.ro/doneaza/.

Mulțumim de asemenea VIACONS RUTIER care mereu când am cerut ajutorul, nu a rămas nepăsător fata de cazurile pe care le avem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *