”Educație pentru viitor, educație pentru viață”

#educație#școală

Proiectul „Educație pentru viitor, educație pentru viață” a pășit în anul 2022 cu încredere și optimism.

Educația copilului la o vârstă fragedă este esențială, întrucât acesta este momentul în care copilul asimilează cele mai multe deprinderi pe care le va folosi întreagă viață, ne confirmă cercetările Unicef.

Cu sprijinul necondiționat al VIACONS RUTIER și al prietenilor apropiați, am reușit astăzi să ajutăm 10 copii ai #ȘcoliiGimnazialeSlobozia, comuna VOINEȘTI, județul Iași, copii care provin din familii monoparentale, fără venit, familii extrem de sărace, cu #tablete și #cartelecuinternet.

Acești copii se străduiesc să își depășească condiția umilă, prin educație. Sunt copii extrem de buni la învățătură, fără absențe la școală și care nu au aceeași șansă la educație precum mulți o au!!!!

Mulțumim de asemenea și doamnei Geta Pleșcan, mediator școlar, pentru implicare, precum și profesorilor Școlii Gimnaziale din Slobozia!!!

Cei care doresc să ne sprijine demersurile, o pot face accesând pagina web a asociației:https://har-roditor.ro

Vă mulțumim

Comments 1

  1. Foarte faina postarea. Tocmai am dat peste blogul tau si am vrut sa spun ca mi-a placut cu adevarat sa navighez pe postarile tale de pe blog. In orice caz, ma voi abona la feedul tau si sper sa scrii din nou foarte curand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *