Comunicat de presă

Comunicat de presă
„Educație pentru viitor, educație pentru viată”
 
 
Asociația Har Roditor din Iași dorește sa sprijine educația prin implementarea proiectului „Educație pentru viitor, educație pentru viată”.
Educația este unul dintre factorii care influențează cel mai mult dezvoltarea și progresul unei societăți. Pe lângă cunoștințele ce se pot dobândi, educația îmbogățește cultura unui neam, sufletul, valorile și tot ceea ce ne caracterizează ca ființe umane.
Educația este necesară din toate punctele de vedere!!!
Campania de strângere de fonduri pentru Școala Gimnazială „Gheorghe Nechita” din Motoșeni,județul Bacău, „Educație pentru viitor, educație pentru viață” a luat naștere din dorința unui om cu spirit civic, care a apelat la Asociația „Har Roditor” din Iași. Președintele acestei asociații, domnul Avram Bogdan Ștefan a răspuns cu multă dragoste acestui apel, inițiind această campanie.
„Copiii din această școală provin din familii monoparentale, fără venit, deoarece localitatea se află într-o zonă defavorizată. Dorim să venim în ajutorul celor 200 de elevi care frecventează această școală, oferindu-le șansa la educație, șansa la o viată mai bună, dar și oportunitatea de a-i ajuta să-și creeze singur un viitor prin intermediul educației. Și cadrele didactice întâmpină greutăți în procesul de predare-învățare-evaluare atât în mediul fizic, cât și online.” 
Împreuna putem oferi o șansă la un viitor mai bun copiilor noștri!!!
                                                                              Date de contact:
                                                                             Asociația Har Roditor
                                                                                     Președinte 
Avram Bogdan Ștefan
telefon: 0742792073
                                                                             www.har-roditor.ro
email: contact@har-roditor.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *